Luxuslakások

2019.02.12. 16:00

Van felesleges 1 milliárdja? – Mutatjuk a legpuccosabb zalai ingatlanokat!

Csodálatos panoráma, medence és tágas terek – sokunknak már ez luxust jelent. Körülnéztünk az egyik legnagyobb ingatlanhirdető honlapon, hogy kiderítsük hogyan festenek a legdrágább zalai álomkéglik.

zaol.hu

Fotó: ingatlan.com

Volt egyszer egy villa Gyenesdiáson

600 millió forintért kínálnak egy 700 m²-es, 14 szobás házat a Balatontól mindössze 200 méterre, Gyenesdiáson. Az épület vidéki francia behatású, s minőségi anyagokból épült.

Fotó: ingatlan.com
Fotó: ingatlan.com

A két szintes épületben 8 lakás található. Nemcsak kertjei látványosak, hanem maga a ház berendezése is, ráadásul medence is dukál a villához – derült ki az ingatlan.com weboldalról.

Luxuslakás Keszthelyen

Lélegzetelállító az a pompa, ami fogadja az embert, ha megnézi ezt a keszthelyi luxusingatlant. A 250 m²-es, 4 szobás szépséget 201,32 millió forintért árulják.

Fotó: ingatlan.com
Fotó: ingatlan.com

A lakás berendezési tárgyai is egytől-egyig minőségiek, ha ez nem lenne elég ey 50 m2-es fedett terasz, dupla garázs, szauna, gőzkabin, medence, boros pince, és kerti öntöző rendszer is jár a kéglihez – írja az ingatlan.com.

Panoráma, letisztult stílus. Mi kell még?

Akár egy lakberendezési magazinból is előléphetett volna az a zalacsányi ingatlan, amelyet jelenleg 166,8 millió forintért kínálnak az ingatlan.com-on. A csodás lakásnak „csak” 3 szobája van, ám mindegyikhez külön fürdőszobát és gardróbot kapunk.

Fotó: ingatlan.com
Fotó: ingatlan.com

A kinézete mellett a tájolása is remek, ugyanis autóval 10 percre van a Hévízi-tó, 20 percre pedig a Balaton. A honlap azt írja a lakás déli tájolásnak köszönhetően egész nap fény járja be. Elfogadnád ugye?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!