Zaol podcast

2024.12.15. 12:50

Karácsonyi finomságok hétvégéje a Tudásközpontban

Az ünnepi készülődést segítette az előző hétvégéken a Göcseji Tudásközpont konyhája, a nemrég beszerzett eszközökkel sok-sok karácsonyi finomság készült.

A különleges kézműves mézeskalácsok és szaloncukrok megalkotásánál mi is ott voltunk. A Zaol-podcast mai adásában Sümeginé Horváth Anita, a Tudásközpont igazgatója, Gehér Zsuzsa, a zalaegerszegi Gehér Csokoládé Manufaktúra tulajdonosa és Sárközi Máté szakács mesél az elmúlt hétvégi gasztronómiai programokról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában