Gyönyörű

2023.03.11. 17:00

Nyakon csípte az ébredező tavaszt a pilóta: elképesztő fotó készült a Balatonról

A magyar tengert nem lehet megunni! Tavasszal is lenyűgöző látványt nyújt a Balaton, egy magyar pilóta fantasztikus felvételt készített róla.

Vaol.hu

A magyar tenger tavaszi arca is lenyűgöző

Forrás: Facebook / ZOLTAN VERES AIRSHOWS

Guinness World-rekordokat tudhat magáénak a repülés terén Veres Zoltán. A pilóta rendszeresen közöl közösségi oldalán lenyűgöző fotókat, a követői legnagyobb örömére.

Most a Balaton volt terítéken, melyről két lélegzetelállító felvételt is közzétett nemrég. Az első felvétel a magyar tenger téli arcát mutatja meg; elképesztő színekben pompázik a Balaton, a körvonalai pedig a Tihanyi-félszigettel együtt tökéletesen kivehetők.

Később, ugyanebből a szögből egy tavaszi felvétel is készült. A pilóta annyit fűzött a képhez, hogy „és amit már nagyon várunk… A Balaton tavaszi arca.”

Veres Zoltán Boeing 737-es oktató-kapitány, és igazságügyi szakértőként is dolgozik a repülés terén. Műrepülő bemutatóival több, mint két és fél millió nézőt kápráztatott már el hazánkban és világszerte is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!