Cicás gazdikereső

2023.02.02. 17:45

Nelli és Fruzsi gazdát keres - Müller Roxána a TV2 vendégeként beszélt az ivartalanítás fontosságáról

A Bársonytalp Zala Egyesület közösségi oldalát nézve örömhírrel szolgálhatunk, hogy a gazdikeresők közül Samu és a múltkor közzétett Lisa próbaidőn van, reméljük, végleg szerető otthonra lelnek.

Mozsár Eszter

Most jöjjön Nelli, aki már két éve vár családjára. „Félénk, tartózkodó, ezért inkább egyedüli cicának, csöndesebb helyre ajánlanánk olyan gazdinak, aki türelmes és nem akarja rögtön ölbe venni. Nem biztos, hogy az új helyet meg tudja szokni, sajnos volt már egy sikertelen próbálkozása, de azért reménykedünk, hogy valahol egyszer mégis otthonra talál. Amíg az új gazdi elnyeri a bizalmát, addig lehet a bundájában gyönyörködni, vagy a hempergéseit fotózni - mert hemperegni nagyon szeret. Félénk természete miatt csak benti cicaként élhet! Chippelve, ivartalanítva van, elmúlt már két éves.”

Nelli 

A friss keresők között van Fruzsi, aki 5-6 hónapos kislány. „Még kissé bátortalan az emberekkel. Ellenben a cicatársakkal játékos, aktív, és előszeretettel fedezi fel a lakás minden zugát. Szobatiszta, rendszeresen kap féreghajtót. Nagyobb gyerek mellé is befogadható! Várjuk az érdeklődőket, akik otthonos környezetben, egyenértékű családként tekintenének rá! Szerződéssel és csak benti tartással fogadható örökbe! Természetesen az ivartalanítás alap, de abban segítünk. A lakásban szúnyogháló/macskaháló megléte kötelező, pláne erkély/terasz esetében! Jelenleg ideiglenes gazdiknál lakik, ahol több cica él, s emiatt nem sok figyelem jut neki, pedig nagyon igényelné” – írják a Bársonytalpasok.

A videó itt látható a gyönyörű szemű cicalányról:

A közösségi oldalon pedig a Mokka című műsorban készült videó látható, ahol Müller Roxána egyesület titkár Frigyes cicával együtt érkezett és beszélt az ivartalanítás fontosságáról. Tavaly Zalában 650 macskát sikerült ivartalanítani. Már az sikertörténet, ha hozzájuk kerül egy élőlény, mondta Roxána. Az igazi happy end a boldog család.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!