Plébániai farsangok

2023.01.25. 19:00

Mulatságokra készülnek a Balatonnál

Több plébánia is farsangi bálra készül a nyugat-balatoni térségben.

Péter B. Árpád

Forrás: Illusztráció / Pixabay

A keszthelyi Kis Szent Teréz karmelita bazilika február 17-én, pénteken este rendezi jótékonysági mulatságát a megújult Hotel Helikonban. A bálon a Silver Band szolgáltatja majd a talpalávalót. A bevételéből a Kis Szent Teréz-plébánia ministránsközösségét támogatják. Azt kérik, a hívek részvételi szándékukat mielőbb jelezzék az irodában vagy a sekrestyében. 

Egy nappal később, február 18-án, szombaton a három nyugat-balatoni üdülőfalut szolgáló gyenesdiási plébánia tart keresztény farsangi mulatságot a Kárpáti János-iskolában 16 és 22 óra között. Az ingyenes, batyus jellegű mulatságon a kisgyermekeket „csöndszoba” várja, a nagyobbakat a Re-Folk zenekar szórakoztatja.

Akinek van kedve – a meghívó tanúsága szerint –, akár be is öltözhet filléres, ötletes jelmezekbe. A szervező, a megújult egyházközségi testület minden generáció képviselőire számít. 

Jelentkezni a plébánia közösségi oldalán vagy a szentmisék után a sekrestyében lehet. Az alkalom beszélgetésre, játékra s táncra hívogat, olvasható a bálra szóló invitációban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!