A bemutatóhelyekkel ismerkedhetnek, akik forgatják

2023.01.17. 18:30

Minileporelló sorolja a Balaton-felvidéki Nemzeti Park értékeit

Megjelent a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság idei minileporellója. A bemutatóhelyek rövid leírását tartalmazó, pecsétgyűjtős kedvezménykuponként is használható zsebméretű kiadvány ingyenesen elérhető, s akár le is tölthető a BfNPI honlapjáról.

Péter B. Árpád

A minileporelló első oldala. Látnivalók, vonzó helyszínek a Kis-Balatontól a Magas-Bakonyig

Forrás: ZH

A BfNPI emlékeztet: a kedvezményt kínáló tavalyi minileporelló január 31-ig még felhasználható, az idei kiadvány pedig hamarosan elérhető lesz minden látogatóhelyen, illetve a partnereknél is.

A kiadványban húsz helyszín szerepel Bakonybéltől Tihanyon és Balatonfüreden át a balatonedericsi Csodabogyós-barlangig. Zalából megtalálható a lajstromban a zalaszántói Kotsy-vízimalom, ahol működő gépek, eszközök is vannak, a Kis-Balaton Látogatóközpont, amely interaktív tárlattal, mozival és tanösvénnyel várja a látogatókat, s az ajánlatok között szerepelnek kis-balatoni túrák, természetismereti foglalkozások is.

A kiadványból az is kiderül, a Kápolnapusztai Bivalyrezervátum minden évszakban nyitva áll
Forrás: ZH

A kis füzet a Kápolnapusztai Bivalyrezervátumba, illetve a karnyújtásnyira lévő, Somogyban található vörsi tájházba is csábít, illetve vízitúrákra hívogat a Hévízi-csatornán, továbbá a Murán és a Kerkán.

A leporelló látványos fényképek mellett valamennyi helyszín nyitvatartását, címét, elérhetőségét tartalmazza, s rövid bemutatást a szolgáltatásokról, látnivalókról. Segítségével az is kiderül, hol lehet Szép-kártyával fizetni, s mely látogatóhelyen működik shop, vagy éppen szállás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!