Idén is lesznek csókpadok

2023.01.07. 10:00

Már a Valentin-napra készülnek Hévízen

Idén is lesznek csókpadok Valentin-nap táján a fürdővárosban. A szervező Hévízi Vállalkozók Egyesülete már várja a helyszínek jelentkezését.

Péter B. Árpád

Bár senki sem szingli, de tavaly azért a közreműködők is kipróbálták az egyedülállók padját. Hátul Pollák Zsuzsanna, elől b-j Morvai Anikó, Soborné Mosolygó Liám és Kotora Pál

Fotó: Péter B. Árpád / Zalai Hírlap

Ez lesz a harmadik csókhétvége Hévízen, tavaly például csaknem 60 csókpad várta a szerelmeseket, és jutott ülőalkalmatosság a szingliknek is, abban a reményben: hátha ott rájuk talál a boldogság s a „nagy ő”.

A „Hévíz a csókok városa” program idén folytatódik, amelyhez minden helyi vendéglátó, szállásadó és vállalkozó csatlakozhat.

Tavaly Varga Sándor is kipróbálta a szinglipadot, sőt, a tesztet is kitöltötte
Fotós: Péter B. Árpád / Zalai Hírlap

– A nagy érdeklődés miatt kibővítjük a sikeres kezdeményezést, amely egy kicsit feldobja a februári csendet városunkban – fogalmazott Morvai Anikó, a Hévízi Vállalkozók Egyesületének (HVE) elnöke. – Minden egyes feldíszített ülőalkalmatosság egyben selfie pontként is működik, így a közreműködők rengeteg embert elérhetnek ez által, hiszen egy nyereményjáték keretében az elkészült képek nyilvános posztokban felkerülnek a közösségi oldalakra. Az elmúlt években bebizonyosodott: mindez vonzó program a helyieknek, illetve a térségbeli vagy távolabbról érkező pároknak.

Arsenij és Inna az egyik csókpadon 2022-ben. A kezdeményezés a külföldiek körében is sikert aratott
Fotós: Péter B. Árpád / Zalai Hírlap

A civil szervezet vezetője azt is elárulta: online térkép készül majd a helyszínekről, amely segíti az érdeklődőket, résztvevőket a selfie pontok megtalálásában. Morvai Anikó hozzátette: összefogással olyan attrakciót szeretnének meghonosítani Hévízen, amely egyedülálló az országban.

A csókpadok mosolyt csaltak mindenki arcára az elmúlt években
Fotós: Péter B. Árpád / Zalai Hírlap

– Hagyományt szeretnénk teremteni, s azt reméljük: valóban Hévíz lesz a csókok városa – szögezte le Morvai Anikó.

Az érdeklődő vállalkozások az egyesület közösségi oldalán jelezhetik csatlakozási szándékukat, s bár a felhívás mindössze két napja jelent meg, máris majdnem kéttucatnyian jelentkeztek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!