Gazdikereső

2022.08.14. 08:30

Ezek a kutyusok a Bogáncs Állatmenhelyen csak egy szerető gazdira várnak!

Kutyussal szép az élet! Ha azon gondolkozol, hogy magadhoz vennél egy kedves, hűséges háziállatot, válassz a Bogáncs Állatmenhely lakói közül.

zaol.hu

Fotó: Illusztráció/Benedek Bálint

Bazsi
Bazsi egy staffordshire terrier keverék kan, aki 2016. júliusában született. Szegény jószág egy láncon vergődött mikor megtalálták az állatvédők – így került a menhelyre. Tanulékony és barátságos eb, de elég domináns.

Bazsi mindenképpen fajtaértő gazdát igényel Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Fajtaértő gazdi mellé való, aki tudja kezelni a konokságát és önfejűségét. 10 éven felüli gyerekek mellé örökbe fogadható, nyugdíjasok mellé is elvihető, de csak akkor, ha fajtaértő kezekbe kerül. Kezdő kutyatartók mellé nem alkalmas. A szukákat kedveli, kanokkal viszont nem jó a viszonya. Ismerje meg jobban!

Csillag

A két éves Csillag egy keverék kan kutyus, aki Pusztamagyaródon kóborolt. Állatbarátok fogták be és vitték a menhelyre. Elég határozott jellem, bár emberekkel barátságos, okos kutya, de csak tapasztalt gazdinak ajánlott, aki sokat foglalkozik vele. 

Csillag hajlamos a szökésre Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Szökésre hajlamos, így tartásához szökésbiztos kerítés szükséges és fedett kennel. Családba is vihető, 10 év feletti gyerekek mellé. Idősek és kezdő kutyatartóknak nem ideális. Más kanokkal nem jön ki, szuka kutyával szoktatható, ám inkább egyedüli kutyának ajánlott. Pórázon minden kutyát támad. Örökbefogadás előtt ismerkedni kell vele picit. Részletek itt.

Csiki

2021. januárjában született, ivartalanított keverék szuka. Az utcáról került a menhelyre, eleinte félelmében harapott, de sokat oldódott. Aktív, pörgős kutya, aki nagyon szereti és igényli is az ember társaságát. Kiváló családi kedvenc lehet belőle, gyerekek mellé is örökbe fogadható, idősek mellé azonban nem ajánlott. 

Csikiből kiváló családi kutya lenne! Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Más kutyákkal kijön, de mind kanokkal, mind pedig szukákkal domináns, így egyedüli kutyának ajánlott, olyan családban ahol keveset lenne egyedül. Cicákat nem tolerálja. Pórázon szépen sétál. Részletek itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!