Nagy érdeklődés

2022.05.17. 17:00

Népszerű volt a bunkertúra Lovásziban

Nemrég ismét vezetett bunkertúrára várták az érdeklődőket a településen. A program iránt nagy volt az érdeklődés.

Korosa Titanilla

Simon András túravezető arról számolt be, hogy a május elején megtartott túrán az időjárás is kegyébe fogadta a résztvevőket, akik a már megszokott úton keresték fel az erdő mélyén megbúvó laktanyákat, bunkereket, viszont egy-két újdonsággal sikerült színesíteni a programot. 

– A túra végén a kirándulókat frissen főtt babgulyással vártuk a Lovászi Olajbányász Nyugdíjasklub tagjainak jóvoltából, hálásak vagyunk nekik – mondta Simon András. – Sikerült vállalkozót hívnunk a programra, aki büfét nyitott és a mozgó fagylaltárus is éppen arra járt, így édességből sem volt hiány. Nagy öröm, hogy a túrára nemcsak a környező megyékből érkeztek vendégek, hanem távolabbról is, Budapestről, Érdről, Pilisborosjenőről. A túrára jelentkezők számát 100 főre maximalizáltuk, hatalmas volt az érdeklődés, ha nem korlátozzuk a jelentkezést, másfél százan lettünk volna. A fentieket figyelembe véve elmondható, olyan programot sikerült megvalósítanunk, ami az összefogás jegyében zajlott le. A következő hosszabb bunkertúrát ősszel szervezzük. Reméljük, addig befejeződnek a légópincében a felújítások, és még izgalmasabb, még tartalmasabb napot tudunk eltölteni a túrázni vágyókkal – mondta végezetül a túravezető. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!