Gazdikereső

2022.04.30. 15:00

Dexter, Borz és Hazel alig várja, hogy új otthonra leljen!

Kutyussal szép az élet! Ha azon gondolkozol, hogy magadhoz vennél egy kedves, hűséges háziállatot, válassz a Bogáncs Állatmenhely lakói közül.

zaol.hu

Fotó: Pezzetta Umberto/Illusztráció

Dexter


2020. februári születésű, staffordshire terrier keverék kan kutyus. Zalaistvándon a hegyen kóborolt, borzalmas állapotban. Szépen rendbe jött, majdnem teljesen felgyógyult a kezelés hatására, viszont élete végéig milprazont kell szednie.

Dexterhez aktív, sportos gazdi való! Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Dexter aktív, sportos kutya, rengeteg energiával. Kifejezetten igényli a hosszú, kimerítő sétákat, az aktív lefárasztást. Jelleme elég határozott, így CSAK tapasztalt, következetes, sportos gazdáknak ajánlott! Részletek itt.

 

Borz
 

Borz hamarosan négy éves lesz, ivartalanított staffordshire terrier keverék kan. Mielőtt a menhelyre került Szentpéterúron kóborolt. Természetét tekintve eléggé határozott, de kedves és szereti az embereket. Ennek ellenére csak tapasztalt, következetes gazdi mellé ajánlott.

Borz elég aktív jószág Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Elég aktív, sokat kell vele foglalkozni. Más kutyákkal is összeszoktatható. Egy tapasztalt gazdi mellett Borz kiváló családi kutyává válhat. Részleteket itt olvashat!

 

Hazel
 

Hazel 2021. májusában született születésű, feltehetően dalmata és bull típusú terrier keverék szuka. Mikekarácsonyfáról került a menhelyre, ahol kikötve tartották, elég rossz körülmények között. Előéletéből adódóan eléggé neveletlen, s az már most látszik, hogy elég határozott, ezért csak tapasztalt, következetes gazdi mellé ajánlott, aki akár kutyaiskolába is eljár vele.

Hazel korábban nagyon rossz körülmények között élt Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Nagyon aktív, sportos kutya, akinek lételeme a mozgás. 10 év feletti gyerekek mellé ajánlott, ám nyugdíjasokhoz semmiképpen. Fajtársaival domináns, de kanokkal kijön. Tapasztalt gazdi mellett szukákkal, de cicákkal is szoktatható. Részletek itt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!