Szépségverseny

2022.03.04. 10:00

Tündérszépek 2022: ezúttal a zalaegerszegi Csekő Mónika állt kamera elé

Január vége óta zajlik a fotózás a Zalai Hírlap stúdiójában, ahol egymásnak adják a kilincset a szebbnél-szebb zalai lányok. Csütörtök délután Csekő Mónika portfóliója készült el fotósunk, Pezzetta Umberto jóvoltából.

zaol.hu

Csekő Mónika a fotózáson Fotó: Fehér Márk

A zalaegerszegi lány jelenleg egy benzinkúton dolgozik, kolléganőjével, Zakó Grétával együtt adták le nevezésüket a Tündérszépek 2022-es versenyére. Mónika régóta követi a szépségmustrát, s azért jelentkezett, mert kíváncsi volt, megállja-e a helyét. 

 

- Ezelőtt még nem jártam fotózáson, se hasonló versenyen, de nagyon jól éreztem magam – árulta el a 29 éves hölgy, aki szerint azért is érdemes nevezni, mert a megmérettetés sok-sok önbizalmat adhat a lányoknak.

 

Mónika nemcsak csinos, de fitt is, mint mondta, három éve kezdett el edzeni, alakot formálni, e mellett a táplálkozásra is folyamatosan odafigyel. A mozgás mellett nagyon szeret kirándulni.

 

Még van lehetőség jelentkezni!   

 

A regionális fordulóval már elkezdődött a szavazás, ám a 2022-es Tündérszépekre még nem zárult le a nevezés. Zalából is folyamatosan várjuk a 18-29 év közötti hölgyek jelentkezését!  Ne habozz, hiszen a mellett, hogy ingyen biztosítunk számodra egy profi fotózást, értékes nyeremények is várnak rád!

A részletekért és a nevezésért látogass el a tunderszepek.hu oldalra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!