33 pályamű érkezett

2022.03.08. 15:06

Omikron variáns, zombi nővér, kőműves - Mutatjuk a pacsai online jelmezverseny legjobbjait

Ebben az évben is meghirdették a közép-zalai kisvárosban az online jelmezversenyt, amelyre 33 pályamű, képes bemutatkozás érkezett.

Arany Gábor

Forrás: ZH

A legfiatalabbak,- hatéves korig - közül tízen jelentkeztek. Első helyen végzett Tóth Lotti, mint zombi nővér, a súlyemelőnek öltözött Varga Olivér lett a második, a cukorborsóként színre lépett Szecsődi Olivér Benjamin kapta harmadik helyet. Az általános iskolások korcsoportjában (7-15 év) 17 versenyző nevezett, itt a Joker jelmezt öltött Tatár Lázár Boldizsár lett az első megelőzve a dalmata kutyát formázó Sángli Dominiket, illetve az omikronvírusnak öltözött Bogdán Máté Istvánt, különdíjat kapott a pávának öltözött Horváth Kimberli és a kőművesként megjelenő Tinó Ákos.

 

A 15 évnél idősebb közül öten bújtak jelmezbe és küldtek magukról képeket.  Köztük Bogdán Eszter végzett az élen, felhúzhatós Kati baba dobozban összeállításával, második lett hippiként Csility Zita, és szintén második a keresztespókot formázó Szalainé Gájer Bernadett, a harmadik helyre a manó papát és mamát alakító Márfi család került és harmadik lett Magyar Karolina, mint őz. A versenybe csoportként benevezett az iskola 7. osztálya is hupikék törpikeként.  Az öltözékeket a Budai Sándorné, Méhes Patrícia és Zsoldosné Darvas Szabina alkotta zsűri értékelte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!