Szépségverseny

2022.01.15. 11:00

Tündérszépek: Így készítsd el a tökéletes sminket, hogy lenyűgözd a zsűrit (videó)

Mindig arról álmodtál, hogy egyszer szépségkirálynő leszel? Ahhoz, hogy lenyűgözd a zsűrit jó fotókra is szükséged lesz, melynek alappillére egy jól megválasztott smink. A Tündérszépek leendő versenyzőit Miklós Anna, zalaegerszegi kozmetikus látja el néhány jó tanáccsal.

zaol.hu

Miklós Anna kozmetikus munka közben Fotó: Rákos Bianka

Az alapok

 

 

- A legelső lépés, hogy alaposan tisztítsuk meg arcbőrünket – kezdi a szakember – A primer használata erősen ajánlott, hiszen ez ad egy nagyszerű alapot a sminknek, nemcsak könnyebben vihetjük fel, de ezáltal tartósabb is lesz.

 

 

Jó tudni, hogy a fényképezőgép kiemelheti az archibákat, így érdemes a megszokottál egy kicsit több alapozóval egyenletessé tenni a bőrt.

 

 

- A legjobb, ha fényvédő nélküli terméket használunk, mivel a túl fényes arcbőr nem mutat jól egy fotón. A púder használata is nagyon fontos, a nem kívánt „csillogást” ezzel kerülhetjük el a leghatékonyabban – tanácsolja Anna.

 

 

Matt és erős színek

 

A kozmetikus szerint, a bulikban ugyan csodálatosan fest egy fényes smink, de a fotózás során nem előnyös. 

 

- A matt színekkel nem lőhetünk mellé, de nem árt, ha egy kicsit sötétebb árnyalatot választunk. A fotókon a színek mindig világosabbnak tűnnek, így bátran használhatsz akár vibráló árnyalatokat is.

 

A műszempilla használata sokat dobhat a fényképeken, akárcsak a szépen kihúzott szemöldök. Utóbbi akkor különösen fontos, ha világos színű, hiszen a fotókon nehezen látszódhat meg. 

 

S hogyan készítsünk egyszerű és mutatós füstös sminket? Miklós Anna videónkban nemcsak megmutatja, de mégtöbb jó tanáccsal is szolgál!

 

Váltsd valóra a saját tündérmeséd! Jelentkezz te is a 2022-es Tündérszépek szépségversenyre, s nyűgözd le a zsűrit. Választhatod az ingyenes profi fotózást, de saját fényképekkel is indulhatsz. A jelentkezésért és a részletekért kattints ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!