Még nem késő jelentkezni!

2022.01.27. 14:00

Tündérszépek 2022: Ezúttal Czigány Kinga állhatott fotósunk kamerája elé (videó)

Szerda este Pezzetta Umberto a 18 éves csömödéri Czigány Kingát fogadta a Zalai Hírlap műtermében. A fiatal lány láthatóan nagyon élvezte a fotózást, szinte magától megérezte hogyan pózoljon a kamerának.

zaol.hu

Czigány Kinga Pezzetta Umberto kamerája előtt Fotó: Fehér Márk

Kingának nem volt teljesen ismeretlen a Tündérszépek, hiszen unokatestvére korábban már szerepelt. Mint mondta, részben az a sok pozitív élmény, amit mesélt, motiválta arra, hogy jelentkezzen.

 

- A sok jó, amit hallottam mind igaz. A fotózáson nagyon jól éreztem magam – fűzte hozzá a lány.

 

Kinga szerint azért is érdemes jelentkezni, mert nemcsak egy profi fotósorozat készül a versenyzőkről, de ezáltal rengeteg önbizalmat is szerezhetnek. Ő egyáltalán nem bánta meg döntését.

 

A fiatal lány szeret edzeni, jelenleg pedig a zalaegerszegi Deák Ferenc Technikum végzős diákja, ahol pedagógiát tanul. 

 

A 2022-es Tündérszépekre még nem zárult le a nevezés, folyamatosan várjuk a 18-29 év közötti hölgyek jelentkezését. Akár saját portfólióval is nevezhetsz, ám ha még nem volt szerencséd egy profi fotós kamerája előtt szerepelned, ezt a lehetőséget ingyen biztosítjuk számodra! A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a versenyzőket. A megyei fordulóba maximum harminc lány juthat be, ezért sem érdemes sokáig halogatni a nevezést.

 

A részletekért és a nevezésért látogass el a tünderszepek.hu oldalra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!