Frissen Zalából

2021.10.09. 11:30

Lakjon a keszthelyi yacht kikötő közvetlen szomszédságában!

Már persze ha van 169 millió forintja. Ebben az esetben ugyanis megszerezheti a megye egyik, talán legexkluzívabb ingatlanát, egy 117 nm-es lakást. Nézzen szét velünk a felső tízezer világában!

ingatlanbazar.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

“A Keszthelyi Yacht kikötő a Balaton Nyugati-medencéjének legnagyobb és legmodernebb kikötője. 200 hajó és 20 csónak befogadására alkalmas. A kikötő közvetlen közelében eladó egy különleges adottságokkal rendelkező penthouse lakás.

Fotó: ingatlanbazar.hu
Fotó: ingatlanbazar.hu

196 m2-es körpanorámás terasz nyújt egyedi élményeket. Maga a lakórész 117 m2-es, 3 szobás, dupla komfortos. Belső minőségéről a fotók nyújtanak hű arculatot. Teljesség igénye nélkül csak néhány műszaki adat: – tökéletesen bútorozott lakás – prémium minőségű burkolatok és szaniterek – infra fűtés napelemmel – inverteres klíma minden helyiségben – motoros zsalu, szúnyogháló – távirányítású redőnyrendszer – jakuzzi – szauna – érintőpaneles kaputelefon – fedett kocsibeálló – telefonról nyitható elektromos kapubejárat. [...]”

Fotó: ingatlanbazar.hu

 

Fotó: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!