Frissen Zalából

2021.09.27. 18:00

Ismerj meg három tündéri kutyust a Bogáncs Állatmenhelyről!

Janát, Castort vagy Pamelát akár már ma örökbe fogadhatod.

zaol.hu

Jana

A bájos staffordshire terrier keverék szuka 2017 januárjában született, akit Gellénháza után találták egy árokban. A menhelyen a kennelt abszolút nem bírta, a falra is felmászott. Jelenleg megkötve van, így sokkal nyugodtabb. A körülötte levő kenneles társait már megszokta, de nem ápol jó viszonyt sem kanokkal, sem szukákkal.

Jana Fotó: Bogáncs Állatmenhely

 

Emberekkel nagyon kedves, barátságos, bújós kutya, de kezdő kutyatartóknak nem ajánljuk! Egyedüli kutyának ajánlott, határozott gazdival, benti-kinti tartásra ajánljuk. További részletek itt.

Castor

Castor 2017 júniusában látta meg a napvilágot, ivartalanított staffordshire terrier kan kutya. Zalaegerszegen a sportcsarnoknál kóborolt, gyepmester vitte be a menhelyre. A fülét – láthatóan – házilag vághatták le. 2019-ben már örökbe fogadták, szuka mellé, de kiszökött, így visszakerült a Bogáncsba.

Castor Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Nagyon kedves kutya, de csak hozzáértő, tapasztalt gazdi mellé adják. Az ideális gazda egy határozott férfi vagy pár lenne, akik nem félnek tőle és tudják kezelni. Vagy lakásban kell tartani, vagy egy szökésbiztos kennel kell és sok foglalkozás. Pórázon szépen sétál. Tudj meg többet!

Pamela

A 10 éves ivartalanított német juhászkutya keverék, Pamela mellé türelmes gazdi való. A menhelyre akkor került, amikor előző gazdája súlyos beteg lett, így hazaköltözött Németországba.

Pamela Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Alapvetően kedves, barátságos és játékos, ugyanakkor eléggé aktív, vehemens természetű kutyus. Szukákkal nem jó a kapcsolata, kanokkal szoktatható, ám inkább egyedüli ebnek ajánlott. Nehezen barátkozik idegenekkel, de nem agresszív. Ha valaki igazán szeretné, hetekig kellene látogatni, ismerkedni vele, hogy elnyerjék a bizalmát. További részletek a Bogáncs Állatmenhely honlapján.

Ezek is érdekelhetik