Frissen Zalából

2021.09.29. 07:00

Holdfényfürdő a Hévízi-tóban, még Los Angelesből is érkezett vendég

Először rendeztek Holdfényfürdőt a Tófürdőben. A hévízi program testnek és léleknek is felüdülést nyújtott az elmúlt hétvégén.

Péter B. Árpád

Éjszakai fürdőzés. Az élmény folytatást kíván…

Fotó: ZH

A kellemesen lehűlő estében a beszámolók szerint csodás élményt jelentett a résztvevőknek a 30 Celsius-fokos meleg víz. A program legtávolabbi vendége Los Angelesből érkezett, de jöttek csehek, németek, ukránok, lettek és finnek is a Holdfényfürdőre, amely pénteken este 22 óráig várta az érdeklődőket.

Éjszakai fürdőzés. Az élmény folytatást kíván…
Fotó: ZH

A belépőjegy mellé minden fürdőző üdvözlőitalt és ajándékcsomagot kapott, a Vital Bárban pedig különböző finomságok szolgálták a még teljesebb élményt. Volt egyebek közt rosé kacsa­melles bagett kakukkfüves lilahagymacsatnival és madárbegysalátával, illetve füstölt pisztráng körtés-szőlős rukkolasalátával, de szemnek s szájnak ingere volt a vegán tortilla csicseriborsóval is. Desszertként pedig rétesek, illetve koktélok és kávékülönlegességek várták az esti fürdőzőket.

A különleges élményt tovább fokozta, hogy a programon több nyereményt sorsoltak ki a szervezők. Az egyedülálló esti fürdőzésen a Cultur Cuvée együttes élőzenéje fokozta a hangulatot.

– Még több ilyet, fantasztikus élmény volt a csillagok alatt fürdőzni – írta Illés Fanni paralimpikon, világbajnok úszó a hivatalos Facebook-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!