Frissen Zalából

2021.08.03. 07:00

A Strandok éjszakáján nyüzsgő volt a karosi fürdő

Több százan élvezték az éjjeli fürdőzés örömét a Strandok éjszakája keretében a Zalakarosi Fürdőben. Szombatról vasárnapra virradóra az is kiderült: van igény az effajta mulatságra.

Péter B. Árpád

Szabadság, szerelem – minden együtt volt a zalakarosi Strandok éjszakáján

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Péter B. Árpád

A Strandok éjszakája-sorozat 2010-ben indult, a kezdeményező Magyar Fürdőszövetség ezzel azt akarta megmutatni, hogy a hazai fürdők a társasági élet fontos színhelyei.

A zalakarosi éj kezdetén Podlovics Péter vezérigazgató arról beszélt lapunknak: a járvány és a korlátozások hazai enyhülésével felfokozott volt az érdeklődés az idei rendezvény iránt, amit bizonyít az is, hogy a jegyek több mint harmada már elővételben elkelt. Szerinte komoly igény mutatkozik a minőségi kikapcsolódásra, aminek a fürdők jelentős célpontjai.

Szabadság, szerelem – minden együtt volt a zalakarosi Strandok éjszakáján
Fotó: Péter B. Árpád / Zalai Hírlap

Munkatársunk – nem reprezentatív – helyszíni közvélemény-kutatása alapján a karosi Strandok éjszakájára zömében szállóvendégek érkeztek, de stábunk találkozott zalaiakkal, főként Nagykanizsa térségében élőkkel is, akik „ki nem hagyták volna” ezt a bulit.

A Zalakarosi Fürdőben a jó hangulatot DJ Bony fokozta, az egyik beltéri medencében például egy ABBA-dalra már a buli elején vizes vonatozás indult, de odakint is nagy élet volt, és a szaunát is sokan kipróbálták ezen az éjen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!