Nyárból a télbe

2020.08.29. 11:00

Jégre mentek a riporterek a Zalaegerszegi Jégcsarnokban

Hamisítatlan nyári idő búcsúztatja a szünidőt. Katona Tibor fotóriporterrel megnéztük milyen az idő a Zalaegerszegi Jégcsarnokban, ahol a héten elkezdődött a jeges szezon.

Jóna István

20200826 Zalaegerszeg Jégcsarnok elkezdődtek az edzések a jégen Fotó: Katona Tibor KT Zalai Hírlap

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

Bauer Bori az intézmény sportszervezője elmondta, hogy idén a nagy meleg miatt nem volt könnyű jeget varázsolni a Jégcsarnokba. Ha már ott jártunk és belenézhettünk az U16-os és U18-as fiatalok edzésébe, mi is kedvet kaptunk, hogy kipróbáljuk a jeges sportok királyát. Ütőt fogtunk és egy jéghokis nyelven „bulit” próbáltunk ki, ami más néven harc a korongért címet is viselhetné.

Lehet tippelni melyikünk szerezte meg a „pakkot”!

Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Bauer Boritól termesztésen megkérdeztük milyen hőmérséklet uralkodik a Jégcsarnokban: tájékoztatásul pedig a -6,2 fokot kaptuk. Odakint a hőmérő kicsivel több, mint 30 fokot mutatott. Újra a szabadba érve éreztük is a hőmérsékleti különbséget.

Jó hír a korcsolyázni vágyóknak, ha a vírushelyzet nem írja át a terveket, akkor október első hétvégéjén a közönségkorcsolyázás is elindul Zalaegerszegen.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.zaol.hu/idojaras/helyi-idojaras/sok-napsutes-meleg-ido-var-rank-szombaton-zalaban-4461353/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!