Övék minden figyelem

2020.05.28. 13:00

Pezzetta Umberto gyermeknapra hangoló képriportja

A pünkösd és a gyereknap okán a hét végén módunk lesz többféle melengető lelkiállapotba kerülni, örülni annak, hogy szűkebb-tágabb családhoz tartozhatunk s hogy ezek az önként választott, identitásunkhoz tartozó kötelékek mindig velünk lesznek.

Arany Horváth Zsuzsa

Már ha jól sáfárkodunk az általuk nyerhető örömforrással. Ebben az évben, ezen a tavaszon különösen ránk fér. Fotográfiá­ink a gyereknapra hangolják olvasóinkat. Pezzetta Umberto hosszú évek óta gyűjti a gyermekarcokat. Saját lánya épp most lép a felnőttkor küszöbére, kamerája a kisebbek iránti érzékenységét biztosan sosem veszti el. A gyereknapot egyébként Törökországban tartották meg 1921. április 23-án, Magyarországon 11 évvel később egy egész hetet szenteltek annak, hogy rácsodálkozhasson mindenki az élet egyik legfontosabb értelmére. Egyetlen ember sem kéri az életet, azok tartoznak felelősséggel iránta, akik életre hívták. Bár senki sem tökéletes szülő, amit vállalt, nem akaszthatja szögre. Az itt látható gyermekmosolyok vagy épp bánatos pofik is gazdag fizetséggel szolgálnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!