Tótpeti Lilivel beszélgettünk

2020.02.24. 14:51

Hamarosan a televízióban is végigizgulhatjuk a Tündérszépek szépségverseny döntőjét

Hatalmas zalai sikerrel zárult a második Tündérszépek szépségverseny, ahol idén a nagykanizsai Tótpeti Lili térhetett haza a koronával.

Rákos Bianka

Tótpeti Lili a Tündérszépek szépségversenyt is megnyerte tavaly

Forrás: MW

Fotó: Szűr Annamária

A zalai lányok tényleg lenyűgözőek! Ezt a tényt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy nem az idei volt az első, amikor zalai lány került a dobogóra. Az idei nagyszabású döntőről mi is beszámoltunk egy élő tudósításban, ám aki az egész műsort visszanézné, kapcsoljon szombaton 19 órakor a Fem3 csatorna műsorára. A televíziós megjelenés kapcsán az új szépségirálynővel, Tótpeti Lilivel is beszélgettünk egy kicsit.

Tótpeti Lili

Hogyan érezted magad a döntőben?

- A felvétel szerintem mindent vissza fog adni. A győzelemre egyáltalán nem számítottam, olyannyira, hogy csak szorongattam a számkártyámat, a többiek pedig csak néztek rám egy „hahó, ki kéne menni” tekintettel. Titkon persze bíztam a sikerben, de amikor a fejemre került a korona és a kezembe adták a csokrot tényleg nem hittem el. Ha jobban belegondolok, több hétbe telt mire felfogtam, hogy győztem.

Ludman Fruzsina, Németh Vivien, Tótpeti Lili, Tápai Dóra és Gondár Kíra Vivien, a Tündérszépek győztesei Fotó: Szűr Annamária / MW

Milyen visszajelzéseket kaptál a győzelem után?

- Nagyon sok pozitívat, de negatívat is. Sajnos sok az irigy ember…

Mit adott neked a Tündérszépek szépségverseny?

- Rengeteg önbizalmat. Többek között azt is megtanultam, hogy minden lány úgy szép ahogy van és sokat számít a kisugárzás. A tábor alatt új barátokat is szereztem. Szeles Brigittával, Csordás Cintiával és Tápai Dórával is nagyon jóban lettem, sokat segítettünk egymásnak a verseny alatt is.

Kikkel fogod nézni a szombati műsort?

- Valószínűleg a szüleimmel, de lehetséges, hogy el kell majd utaznom aznap. A barátaim viszont már nagyon készülnek rá, alig várják, hogy a televízióban is viszontláthassanak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!