Visszatekintő

2019.12.21. 15:00

A ZTE FC győzelmet aratott, a ZTE KK-nak nem sikerült a bravúr – Ezekre kattintottak olvasóink márciusban

Folytatódik cikksorozatunk, amellyel visszatekintünk az elmúlt évre. Lássuk, mi érdekelte legjobban a zalaiakat márciusban!

zaol.hu

Bobál Gergely (fehérben) a Soroksár elleni 3-0-ra megnyert találkozón betalált. Várható, hogy újra kapuközelbe kerül… Fotó: Pezzetta/Zalai Hírlap

Januárban a legolvasottabb cikkek az időjárásról szóltak, ami valóban elég sok gondot okozott, hiszen a jégeső viharos széllel csapott Zala megyére. Februárban a zalaegerszegi Studio szórakozóhely bezárása, az UFO-k, de Kürnyeg Szabolcs története is foglalkoztatta olvasóinkat. A felsorolásból ezúttal is szándékosan kihagytuk a rendőrségi híreket.

Magabiztosan győzött a ZTE FC a Soroksár ellen

Márciusban a ZTE FC háromgólos győzelmet aratott a Soroksár ellen: Farkas B., Bobál és Novák is az ellenfél kapujába talált. A csapat magabiztosan játszott, sikerüket pedig vastapssal jutalmazta a közönség. Írásunkat a meccsről ITT olvashatja vissza!

Bobál Gergely (fehérben) a Soroksár elleni 3-0-ra megnyert találkozón betalált. Várható, hogy újra kapuközelbe kerül… Fotó: Pezzetta/Zalai Hírlap

A ZTE KK-nak nem sikerült a bravúr a Körmend ellen

A ZTE KK számára ugyanakkor nem végződött kedvezően a Körmend elleni találkozó: ugyan a mérkőzésen volt, hogy közel kerültek az egyenlítéshez, ám végül riválisuk jobbnak bizonyult. Cikkünket a rangadóról ITT találja!

Fotó: Szekeres Péter

Tanácsok a napszemüveg kiválasztásához

Nemcsak a sport témák taroltak, a napszemüveg megválasztásának szempontjai is érdekelték olvasóinkat. A hónap egyik legolvasottabb cikkjei közé küzdötte be magát írásunk, melyben diplomás optometrista, látszerészmester osztotta meg az ezzel kapcsolatos tanácsait. IDE kattintva érheti el!

Kovács György: Divatos a karakteres,
nagy keret
Fotó: Katona Tibor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!