Óriási kedvezmény a vakáció utolsó napján

2019.08.28. 07:00

Megyekártyás nap a Zalakarosi Fürdőn

Közeleg a Zalakarosi Fürdő születésnapja, ezért ismét megyekártyás napot hirdetnek a városban. A nyári szünet utolsó napján – szeptember 1-jén, vasárnap – fél áron lehet igénybe venni a fürdő szolgáltatásait.

Pásztor András

A karosi fürdő Csúszdaparkja nagyszerű szórakozást nyújt Fotó: Zalakarosi Fürdő

A komplex belépővel a fürdő legújabb részlegét, a megújult gyógycentrumot – és benne a sós vizű medencét is – ki tudják próbálni az érdeklődők, valamint a közelben lévő szaunaudvart is használhatják.

A Zalai Hírlap előfizetői – akik érvényes matricával ellátott Zala megye kártyával rendelkeznek – 50 százalékos kedvezménnyel juthatnak be a Zalakarosi Fürdőbe. A számok nyelvén: a komplex felnőttbelépőjegyet 4800 forint helyett 2400 forintért, a komplex diák- (6–18 éves) belépőjegyet 3800 forint helyett 1900 forintért, míg a komplex gyermek- (3-5 éves) belépőjegyet 950 forint helyett 475 forintért válthatják meg a vendégek. Fontos tudni, hogy egy megyekártyával maximum 4 fő veheti igénybe a kedvezményt, illetve hogy a megyekártyás akció más kedvezménnyel nem vonható össze. De milyen programokkal, szolgáltatásokkal, attrakciókkal várja a Zalakarosi Fürdő vasárnap a vendégeket?

A karosi fürdő Csúszdaparkja nagyszerű szórakozást nyújt Fotó: Zalakarosi Fürdő

Hullámzó, kristálytiszta vizű medencék, lélegzetelállító csúszdapark, játszóház és vízi gyermekvilág – ez fogadja a fürdőre érkezőket. Itt minden a gyerekekről és a családokról szól. Vizes játszótér spriccelő, csobogó vízi attrakciókkal a legkisebbeknek, ahol a szülőkkel együtt élvezhetik a melegben a hűsítő permetet. A nagyobbak vízágyúkkal csatázhatnak, élvezhetik a tekergő-kanyargó csúszdákat. A vizes gyermekbirodalomban kalandos barlangok és járatok vannak elrejtve, ahol felfedezőútra indulhatnak a gyerkőcök. Mindezt biztonságban tehetik, hiszen animátorok vigyázó szemei kísérik a lurkókat a vízben töltött idő alatt. Már most fel lehet készülni a hűvösebb napokra, fél áron használható a beltéri gyermekvilág is. A nagyobb gyerkőcök és az izgalmakat kereső felnőttek számára sincs hiány kalandból: az ország egyik legnagyobb csúszdaparkjával találják szembe magukat a zalakarosi élménystrandon.

Aki pedig csendesebb vizekre evezne, és a sportot sem mellőzné, annak egy csodás úszómedence, feszített víztükrű és tengeri hullámokat szimuláló részekkel remek kikapcsolódás lehet. A fürdő ikonikus, 2000 méter mélyről feltörő gyógyító vizében pedig mindezek után szinte kötelező megmártózni, a megújult gyógy­centrum gyógy- és termálvizes medencékkel, és a hozzá tartozó gyógy­kerttel kiváló lehetőséget teremt a relaxációra. Szóval szeptember 1-jén minden Zalai Hírlap-előfizető, érvényes megyekártyával rendelkező vendéget vár a Zalakarosi Fürdő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!