Asztrológia

2019.02.01. 07:00

Mit tartogat számunkra a disznó éve? Körmöczi Péter természetgyógyászt kérdeztük

A kínai asztrológia szerint február 5-én a disznó évébe lépünk, ami kedvező lehetőségeket ígér szinte mindenki számára. Körmöczi Péter természetgyógyászt kérdeztük arról, mire számíthatunk a 2020. január 24-ig tartó időszakban.

Szabó Judit

Körmöczi Péter: Különleges év lesz

Fotó: Katona Tibor

Előrebocsátotta: a Föld disznó éve következik – az öt elem közül a Föld lesz a domináns. E párosítás különleges esztendőt jelöl, 2019-ben olyan hatalmas energiákat mozgósíthatunk, amire legközelebb csak 2079-ben lesz lehetőségünk.

A disznó a tizenkét kínai állatövi jegy közül az utolsó. A disznó évében születettek (l911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995) jellemzően szerencsések, nincsenek pénzügyi nehézségeik, s ha valakit a szívükbe fogadnak, mindent megtesznek érte. Ugyanakkor kissé félénkek, és hajlamosak magukba fojtani érzelmeiket, rágódni felesleges dolgokon. Művészi hajlamúak, ennek megfelelően érzékenyek is.

Körmöczi Péter: Különleges év lesz
Fotó: Katona Tibor

Az egészségi állapot kapcsán Körmöczi Péter felhívta a figyelmet, hogy a disznó évében mindenkinek jobban oda kell figyelnie a táplálkozásra. A gyomor és a patkóbél 21 és 23 óra között legyen üres, ezért kerülni kell a 18 óra utáni étkezést. A vacsorát nem szabad elhagyni, de legyen korai. Ha későn fogyasztjuk el, károsodhat az epehólyag energiája, amely segít a lehetőségek helyes kiválasztásában, a jó és a rossz közötti különbségtételben, a halogatás és a határozatlanság megszüntetésében, segíti a célok megvalósítását. Az, aki halogat, és mindenben akadályt keres, önsorsrontása miatt nem éri el a célját, mindenki másra azonban rámosolyog a disznó éve, és képessé teszi arra, hogy eltökélten, a céljaira fókuszálva elérje a kívánt eredményt.

Az is nagyon fontos, hogy ebben az évben kerüljük az alkoholos italok és a túl édes ételek, valamint a túlérett, erjedésben levő gyümölcsök fogyasztását. Különösen azok tegyék ezt, akik kevés alkohol hatására is képesek agresszív kirohanásokra. Másképp olyan állapotba kerülhetnek, amit szinte folyamatos szomjazás és a kreatív erő elvesztése jellemez, s előfordulhat fülzúgás, könyökfájdalom, nyakmerevség, sőt barátságok és kapcsolatok végérvényes megszüntetése is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!