Ez történt 2018-ban

2018.12.19. 13:00

Sötét Zala mítosza és Dr. Kovács Tamás volt a legnépszerűbb januárban

Közeledik az év vége, s a csapból is a karácsony folyik. Hamarosan 2018-tól is búcsút veszünk, ezért olvasóinkat egy kis múltidézésre invitáljuk!

zaol.hu

Idézze fel legolvasottabb írásaink segítségével milyen is volt az elmúlt esztendő! Év végéig minden nap egy-egy hónap legolvasottabb három anyagát mutatjuk be, egészen december 31-ig bezárólag. Sajnos idén sem volt hiány balesetekből és tragédiákból, így a rendőrségi híreket kihagytuk, mivel ha nem tettük volna, kizárólag ezekből állna a felsorolás. Az országos híreket, a világ történéseit, vagy éppen a külföldi celebekről szóló írásokat, sem vettük figyelembe, kizárólag Zala megyéhez köthető eseményekre, interjúkra összpontosítottunk.

Nézzük meg mi minden történt 2018 januárjában!

1. Miért sötét Zala? – Lehull a lepel a legenda eredetéről

Béres Katalin történésszel és Marx Mária néprajzossal, a zalaegerszegi Göcsej Múzeum munkatársaival fejtegettük a lehetséges választ. A teljes cikket ITT olvashatja el!

2. Jótékony felajánlás a megyei kórháznak Roberto Carlos magyar fiától

Egy tévéműsorban nyert, 700 ezer forintos pénzdíját ajánlotta fel a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Neurológiai Osztályának a 11 éves Cristofer Roberto Da Silva Horváth. A teljes cikket ITT olvashatja el!

3. Dr. Kovács Tamás az intenzív osztály új vezetője a megyei kórházban

Az év elejétől dr. Kovács Tamás személyében új vezető áll a Zala Megyei Szent Rafael Kórház központi aneszteziológiai és intenzív terápiás osztálya élén. Interjú. A teljes cikket ITT olvashatja el!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!