Program

2018.07.23. 13:38

Felkészültél? Hamarosan kezdődik a II. Győrvári Sör és Csülök Fesztivál

Fergeteges, három napon át tartó fesztivál indul augusztus 10-től Vas megye egyik legszebb településén, Győrváron.

zaol.hu

Töméntelen mennyiségű csülök, sör, valamint hazai sztárfellépők várják az érdeklődőket a Győrvári Sportpályára. A gasztronómia és a könnyűzene kedvelői egészen augusztus 12-ig bulizhatnak.

A legelső nap a mulatásé, hiszen olyan zenekarok adnak koncertet, mint a Rio, Jolly & Suzy, valamint a Neoton Família. Dj Dominik retro partit csinál, este 22 óra után feldörrennek a rakéták, hogy egy látványos tűzijátékban gyönyörködhessenek a vendégek.

Szombaton reggel 10 órától a hagyományos főzőversenyre is sor kerül – itt a legjobb csülök pörkölteket fogják díjazni. A verseny után igazi sztárparádéval folytatódik a fesztivál: fellép többek között a Groovehouse, a TNT, Zoltán Erika, a Kozmix és Kasza Tibor, a Fáraó együttes pedig egészen a hajnali órákig gondoskodik a jó hangulatról.

Vasárnap folytatódik a koncertsorozat: Kis Grofó, az Edda Művek és a Pair o Dice is fellép, este 22 órától pedig újabb tűzijátékban gyönyörködhetünk.

A fesztivál idejére az ország legnagyobb vidámparkja is Győrvárra települ – lesz XXl, 30 méteres hinta, Break dance, hullámvasút és még sorolhatnánk! A program mindhárom napján ingyenesen ülhet hintóba, valamint kipróbálhatja a lovaglást is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!