Ünnepvárás

2017.12.17. 17:16

Megnyílt a Meseerdő Dobronakon

Feldíszített fenyőfák között tehetnek a látogatók sétát a művelődési házban megnyílt Meseerdőben.

Korosa Titanilla

Fotó: Korosa Titanilla

A helyi és a dobronaki magyar önkormányzat, valamint az idegenforgalmi intézet kezdeményezésére több muravidéki település és szervezet fogott össze és hozta létre a vasárnap megnyílt karácsonyfa kiállítást, melynek a Meseerdő elnevezést adták.

A rendezvény vasárnapi házigazdájától, Berden Annától megtudtuk, hogy 24 karácsonyfa kiállítói között intézmények, vállalkozók, egyesületek és magánszemélyek is találhatók. Szinte az egész Muravidék jelen van, hiszen a dobronaki szervezetek mellett Zsitkóc, Szentlászló, Radamos, Muraszombat, Strelec és Lendva is képviselteti magát, míg zalai oldalról a Mesés Hetés állított fát. A különböző, látványosan és ötletesen feldíszített karácsonyfákra szavazni is lehet, a legszebbnek ítéltetett ajándékot kap.

Balról Kovács Lenke, az egyik kiállító, mellette Berden Anna a Meseerő 24 fája között
Fotós: Korosa Titanilla

A kiállítás látogatása ingyenes, de jótékony céllal jött létre. A látogatók felajánlásaikkal a muraszombati kórház gyermekosztályának eszközfejlesztését támogathatják.

A Meseerdő a következő két hétben látogatható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!