A grafológus válaszol

2017.10.10. 08:30

Grafológus elemzi olvasóink kézírását

Küldjön nekünk kézzel írott szöveget, és grafológusunk elemzi az Ön személyiségét!

Arany Horváth Zsuzsa

„látókör” jeligét választotta a 45 éves asszony, aki felsőfokú végzettséggel rendelkező, kitartó, szorgalmas, lelkiismeretes, felelősség- és kötelességtudó nő, aki tisztában van képességeivel és korlátaival.

 

Empatikus ember, a saját érdekeit inkább a háttérbe helyezi, mivel létfontosságú számára, hogy a közért tegyen.

Részrehajlás nélkül él és cselekszik, hideg fejjel mérlegel, s a tényekre alapoz, sohasem hagyja figyelmen kívül a legapróbb részleteket sem. Érzelmei sohasem uralkodhatnak el rajta teljesen.

Képes arra, hogy másokat megértsen, és a másik ember szemszögéből vizsgálja az eseményeket. Minden téren alkalmazkodni és meglátni akar, elfogadni az adatokat és tényeket, és kevésbé kritikusan hozzáállni a dolgokhoz.

Fantáziája fejlett, színesben látja a világot, vonzódik a megmagyarázhatatlan iránt. A szürke hétköznapokat is képes vidámmá varázsolni, s ezzel megkönnyíteni saját maga és a környezete számára az unalmas, semmitmondó perceket.

Egy-egy gondolatban hosszabb időn keresztül el tud mélyülni, figyel a részletekre, s igyekszik alaposan utánajárni mindennek. Sohasem dönt elhamarkodottan.

Kevés embert enged igazán közel magához, s azok közül is a barátai a legfontosabbak számára. A nagy társaság kifejezetten zavarja, nem „vevő” a felesleges, se vége – se hossza fecsegésnek. Fontos számára a nyugalom, s az alapvető igényének kielégítése, amely az olvasás. Széles érdeklődési körrel rendelkezik, mégsem aprózza el magát.

Figyelnie kell arra, hogy a bizonytalanság ne uralkodjon el benne, s ne ássa alá önértékelését pár pillanat alatt, ha valami nem az elképzelései szerint teljesül; s ne engedje, hogy a szorongása, a hangulatváltozásai úrrá legyenek rajta.

Novák Mária - grafológus szakértő

 

Várjuk a kedves olvasók jeligével ellátott, sima A/4-es lapra, legalább 15 sor terjedelemben, golyóstollal írt – fogalmazás bármely témában – teljes névaláírással ellátott leveleit a Zalaegerszegi Szerkesztőségünkbe (8900 Zalaegerszeg, Ady u. 62.), melyben kérjük legalább az alábbi adatainak megadását: életkor, nem, végzettség, foglalkozás, valamint nyilatkozatát arra vonatkozóan, hogy a grafológiai személyiségrajza, feltett kérdéseire a grafológus válasza a lapunkban közzétehető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!