Vicctől a stúdióig

2023.04.29. 15:30

Csak poénból küldte el felesége a zalai férfi jelentkezését a TV2-nek

Néha bizony a nők jobban tudják, hogy mit akarnak a férfiak.

Józsa Zsuzsa

Bálint a műsor minden pillanatát élvezte.

Forrás: TV2

A héten a Szerencsekerék egyik játékosa a Pacsán élő Kármán Bálint volt, aki a hétköznapokban építőipari vállalkozó; házak kivitelezésével, felújításával, valamint klíma légtechnika szereléssel foglalkozik. A mindennapokat 10 hónapos gyermeke, Áron és felesége, Eszter színesíti, akinek Bálint a műsorban való szereplést köszönheti…

- Egyik nap felhívtak a TV2-től, hogy bekerültem a Szerencsekerék castingra. Gondoltam, ez biztosan csak valami vicc. Otthon elmeséltem a feleségemnek, hogy szerintem valaki szórakozik velem, akkor mondta, hogy ő küldte el a jelentkezésem a műsorba, poénból. Végül, ha már így alakult, elmentem a castingra, ami után szóltak, hogy bekerültem a műsorba.

Fantasztikus hangulat, kedves emberek és segítőkész stábtagok

- Amikor odaértem a forgatásra, először az egész közeg idegennek tűnt számomra; fodrász, sminkes; ehhez a hétköznapi ember nincs hozzászokva. De mindenki nagyon közvetlen, barátságos és segítőkész volt, ennek köszönhetően pedig a forgatás is nagyon jó hangulatban telt.

A kanapéról könnyebbnek tűnnek a feladatok

- Sokszor néztük a műsort, de valahogy a kanapéról könnyebbnek tűntek a feladatok, és valószínűleg más döntéseket is hozunk a tv előtt, mint személyesen. Én az utolsó feladványnál úgy döntöttem, pörgetek még egyet, noha tudtam a megfejtést. Több, mint két millió forintot sikerült addig összegyűjtenem, végül csődöt pörgettem. Nem tagadom, fájdalmas volt, és kicsit haragudtam magamra, de ez most így alakult. Talán majd legközelebb...

Az élmény sokkal többet ad

Bár Bálint milliók nélkül, vegyes érzelmekkel tért haza, az általa megtapasztalt pozitív élmények sokkal többet jelentettek számára.

- Nagyon örültem, hogy részt vehettem egy ilyen játékban, bízom benne, hogy nem ez volt az utolsó. Rengeteg jó élménnyel gazdagodtam.

"A kanapéról könnyebnek tűnik a játék."
Forrás: TV2

Valószínűleg Kasza Tibi mellett állva reálisabban és jóval boldogabban ábrándozunk a megnyerhető összeg elköltésén, mint a kanapén; Bálintéknak már otthon megvolt erről az elképzelés: 

- Már a műsor előtt megbeszéltük a feleségemmel, hogy bármekkora összeget is sikerül nyerni, annak felét jótékony célra fordítjuk, pontosabban a Heim Pál Gyermekkórháznak szerettük volna felajánlani. A másik felét pedig a kisfiúnkra fordítottuk volna. De majd talán legközelebb – mondta Bálint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában