Instahíradó

2022.06.12. 07:00

Zalai sikerek sora: Major Veronika bakui eredményeiről, a Delta zenekar legújabb klipje sikeréről posztolt

Mutatjuk mivel foglalkoztak a héten kedvenceink!

zaol.hu

Major Veronika a Bakuban szerzett ezüstéremmel és virágcsokorral

Ahogy korábban megírtuk, Major Veronika Európa-bajnok magyar sportlövő, olimpikon ezüstéremmel térhetett haza Bakuból, a sportlövő világkupáról. A keszthelyi sportoló legújabb Instagram posztjában nemcsak erről a sikerről számolt be, hanem arról is, hogy 2017-ben szintén az azeri fővárosban szerezte egyik első komolyabb érmét. 

"2017-ben Bakuban szereztem az egyik első komolyabb érmemet sportpisztollyal, az Európa-bajnokságon junior korosztályban bronzérmet szereztem. Most, öt évvel később ugyanazon a lőtéren, ugyanabban a versenyszámban sikerült ismét felállnom a dobogóra és ezüstérmet akasztottak a nyakamba a Világkupán, ezzel az éremmel pedig ismét én vezetem a világranglistát. De nem csak ezért volt fontos számomra ez a megmérettetés, a szemműtétem óta most először bizonyíthattam világversenyen, és bátran kijelenthetem, hogy a műtét kiválóan sikerült! " - fogalmazott a bejegyzésben.

A Delta együttes szintén örülhetett a sikernek, igaz teljesen más terepen. Legújabb videójuk a napokban lett egy hetes, s úgy tűnik az internet népe is imádja. A zenekar Instagramon arról írt, hogy a Táncolj velem című sláger több, mint 240 ezres megtekintésnél jár Youtubeon, ráadásul a klip a 19. a felkapottabb magyar videók között. A videoklipet egyébként ide kattintva tudja megnézni!

Agárdi Szilvi énekesnő a héten egy újabb videóval jelentkezett. A látássérült énekesőből csak úgy árad a pozitív energia: most éppen mókás táncot lejt fehér botjával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában