Celeb hírek

2022.04.07. 16:00

Instahíradó: Zimány Linda Hollywoodból, Mányoki Attila Izraelből posztolt

Zimány Linda leopárdmintás szettben pózolt a Grammy-díj átadón, de Mányoki Attila és a Delta együttes is bejelentkezett Instagramon.

zaol.hu

A zalai származású modell és ügyvédjelölt, Zimány Linda ismét Amerikában élvezi az életet. A napokban megjelent Instagram-posztjaiból az is kiderül, hogy nem kis nevekkel bulizott hétfőre virradóra, a szépség ugyanis Hollywoodban, a Grammy-díj átadó ünnepségén vett részt. Lindáról néhány jól sikerült kép is készült a vörös szőnyegen, ahol combjait villantotta meg egy gyönyörű leopárdmintás ruhában.

 

 

Mányoki Attila hosszútávúszó ezalatt ismét hatalmas mérföldkőhöz érkezett: ő lett ugyanis az első magyar, aki átúszta a Galileai-tengert. A helyszín azért is különleges, mert a Biblia szerint, ezen a vízen gyalogolt át Jézus Krisztus. A sportoló még vasárnap vágott neki a távnak, hétfőn pedig már a sikeres átúszásról osztott meg képeket és videót Instagram oldalán. 

 

 

Mindenki kedvenc söjtöri buli zenekara, a Delta sem hanyagolta el a héten a közösségi médiát. Ezúttal egy rajongói rajzot mutattak meg követőiknek, amely Olasz Ádámról készült. A kommentek között felbukkant egy hozzászólás, ami viccesen megjegyzi, hogy a portré nagyon hasonlít Sváby Andrásra. Ön mit gondol?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában