gördeszkával

2020.10.19. 12:00

Jótékony gurulás a Balaton körül

Négy nap alatt gördeszkával gurulta körbe a Balaton Horváth Renátó zenei producer. Az aktív élet népszerűsítése mellett akciójával jótékonysági célokat is szolgál.

Keszey Ágnes

Horváth Renátó pénteken Keszthelyen is megállt

Fotó: Keszey Ágnes

Balaton Négy nap alatt gördeszkával gurulta körbe a Balaton Horváth Renátó zenei producer. Az aktív élet népszerűsítése mellett akciójával jótékonysági célokat is szolgál. A csütörtökön kezdődött és vasárnap Siófokon befejeződött úttal Horváth Renátó egyrészt a Balatonra, mint ősszel is lehetséges úticélra, a mozgás fontosságára, s elsősorban a zeneipar helyzetére szeretné felhívni a figyelmet . Az ágazatot nagy mértékben sújtotta a koronavírus-helyzet. Az amatőr sportoló, aki zenei producerként és fesztiválszervezőként dolgozik, a négy napos úttal a Fábián Juli Emlékalapítványnak gyűjt adományokat. Lapunknak elmondta: az út jó alkalom arra, hogy felhívják a figyelmet erre a célra. Egy millió forint összegyűjtése a cél – az adománygyűjtés ennek eléréséig folytatódik. A programmal összegyűjtött pénz része lesz egy projekt keretforrásának, melyre pályázatot ír majd ki az alapítvány.

Horváth Renátó pénteken Keszthelyen is megállt
Fotó: Keszey Ágnes

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában