Ráhangoló

2019.09.06. 13:00

Bemutatjuk a zalaegerszegi Országos Vadpörkölt és Borfesztivál pénteki fellépőit

Fergeteges koncerteket élvezhetünk a Széchenyi tér Nagyszínpadon és a Dísz téren. Mutatjuk a felhozatalt!

zaol.hu

Lisszabon, 2018. május 12. Siklósi Õrs, az AWS zenekar énekese elõadja a Viszlát nyár címû dalukat az Eurovíziós Dalfesztivál döntõjében Lisszabonban 2018. május 12-én. A nemzetközi döntõben 26 produkció verseng a gyõzelemért. (MTI/EPA/José Sena Goulao)

Takáts Eszter és Zenekara

A Veszprémi Utcazene Fesztivál korábbi nyertese és együttese a Széchenyi téri Nagyszínpadon tart koncertet 18.30-kor. A főleg akusztikus zenében és alternatív rockban utazó formáció különleges stílusáról ismert. Egyik legnépszerűbb daluk, a 2016-os Bocsáss meg, melynek videoklipjét steampunk stílusban forgatták.

USEME

A 2015-ben alapított budapesti formáció még viszonylag frissnek számít Magyarország zenei színtérén. Első dalukat a Felhővitorlást 2016-ban osztották meg a Youtubeon, amit szinte egyből felkaptak a zenekedvelők. Azóta kiadtak egy lemezt, megjárták a hazai fesztiválokat, s olyan zenekarokkal turnéztak, mint a Leander Kills és az AWS – utóbbival érkeznek Zalaegerszegre is, a Széchenyi téri Nagyszínpadra, 20.00-kor.

AWS

Bizonyára keveseknek kell bemutatni a pénteki nap fő „attrakcióját” az AWS-t. A fiatalokból álló metal zenekar óriási rajongótábort szerzett, mikor 2018-ban bekerültek a Duna televízió, A Dal című műsorába. A fiúk meg is nyerték a versenyt, így ők képviselhették hazánkat a lisszaboni Eurovíziós Dalfesztiválon. Az együttes végül a 21. helyet szerezte meg a döntőben, de elnyerte a legjobb vizuális effektekért járó díjat a zsűritől. Az AWS 22.00-kor lép fel a Széchenyi téri Nagyszínpadon.

Audioshake

Az Audioshake a Megasztárból jól ismert Bella Levente formációja, amely szintén a rock műfajában utazik. Első klipjükkel még 2018-ban debütáltak, így szintén viszonylag friss zenekarról van szó. A csapat pénteken a Dísz-téren lép fel 20.30-kor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában