Be kell törni, mint egy lovat

2018.08.17. 18:00

Pintér Tibort nem érdekli a kora

A színész annyira szerelmes,  hogy negyvennégy éves fejjel  még az a gondolat is felmerült  benne, hogy harmadszor is apa legyen. A kora nem érdekli: ha  a párjával mindketten úgy érzik, hogy megértek a családalapításra, akkor nem fognak habozni.

Tibor és a kedvese egy éve elválaszthatatlanok, így nem meglepő, hogy a színész önként és dalolva mondott le az agglegényéletről, hogy megossza az otthonát a nála huszonhárom évvel fiatalabb Fridivel.

„Nem érzem azt, hogy az összebútorozással feladtam volna a szabadságomat vagy áldozatot hoztam volna. Nem vagyok remete; hogy évekig egyedül éltem, arra a sors kényszerített. Szeretem, ha van mellettem egy gondoskodó nő, aki mos, főz rám, cserébe én a tenyeremen hordozom” – kezdte a sármos színész a Hot! magazinnak.

„Tanítom, nevelem, de nem úgy, mint a lányomat!”

A Nemzeti Lovas Színház igazgatójaként Tibor vállára óriási teher nehezedik, szinte minden perce le van kötve. Így bármennyire is szeretne több figyelmet szentelni a párjának, jelenleg képtelen rá.

Fotó: Hot!

„Azt a nőt, aki kibír engem, meg kell becsülni. Nem mintha olyan nehéz lenne velem: tény, hogy rendetlen vagyok, de kenyérre lehet kenni. A hivatásom viszont egyben a szenvedélyem is, tizenhat lovat és ötven embert koordinálok a színházamban, ami lelkileg és fizikailag is rengeteget kivesz belőlem, így kevés energia és idő jut a páromra. Hogy Fridi ennek ellenére is kitart mellettem, azt jelenti, hogy szeret. Emellett tud is velem bánni. A lelkem mélyén tudom, hogy engem be kell törni, mint egy lovat, és ő ezt megtette.”

A színész szerint Fridit sem kell félteni: határozott, karakán nő, aki pontosan tudja, miként álljon ki a saját igazáért. Ha pedig nem tetszik neki valami, akkor kő kövön nem marad.

„A párom hajdúnánási lány, aki zárt körben szocializálódott, általam kezd most kinyílni számára a világ. Tanítom, nevelem, de nem úgy, mint a lányomat, hanem mint egy társat. Ő is ezt teszi.”

„Jó kiállású, cserzett bőrű magyar Robert Redford leszek”

A szerelmesek között egyre többször szóba kerül a jövő, beszélnek házasságról, közös gyermekekről. De, mint a színész is mondja, kétszer meg kell gondolniuk, hogy a családalapítás mellett döntenek-e, hiszen egészen más életszakaszban vannak. „Nem ijedek meg attól, hogy ismét apa legyek. Úgy képzelem, hogy húsz év múlva egy marha jó kiállású, borostás, cserzett bőrű magyar Robert Redford leszek, a feleségem meg egy nagyon csinos, gyönyörű, érett anyuka. Ennek ellenére, ha az ember idősebb korában vállal gyereket, tudomásul kell vennie, hogy nem feltétlenül látja majd felnőni” – tette hozzá a sztár, aki a kora ellenére rendkívül bizakodó.

fotó: Hot!

„Ha három-négy év múlva születne még egy gyermekem, nem lenne késő. Ha a legrosszabb forgatókönyv szerint, mondjuk, a hatvanötöt sem érném meg, akkor is ott lennék mellette, míg be nem lép a felnőttkorba. Ha nem üt be a krach, akkor még tovább.”

„Sosem voltam igazán jó apa”

Bár két házassága is tönkrement, Tibor a válások után sem távolodott el a gyerekeitől. Igyekezett minél több időt együtt tölteni a lányával és a fiával, mégsem érzi, hogy mindent megtett volna ezért.

„Nem hazudok magamnak, a szó szoros értelmében sosem voltam igazán jó apa. Többet voltam a színpadon, mint otthon. Annyi mentségem van, hogy mindig is óriási szeretetben neveltem a gyermekeimet. Ahhoz képest, hogy milyen hivatást választott nekem a Jóisten, nem hanyagoltam el őket” – mondta.

Borítókép: Hot! magazin

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában