újra sportol

2018.10.16. 13:00

Nagy Adri négy hétig egy percet sem aludt

A nyár közepén született meg a Jóban Rosszban szereplőjének első gyermeke.

Forrás: Hot!

A napokban kezdett el újra sportolni a gyönyörű kismama, aki egyelőre csak otthon tornázik, és azt is óvatosan. Benit ugyanis császármetszéssel segítették a világra, nem véletlenül.

Korábban volt egy nőgyógyászati műtétem, aminek következményeként a szülészorvosom javasolta a császármetszést – mesélte a kismama. A műtét szerencsére minden komplikáció nélkül zajlott, a végére még a párom is bejött hozzám, ahogy azt előzetesen megbeszéltük. Csodálatos, hogy együtt örülhettünk a közös gyermekünkkel töltött első pillanatoknak.

Az első négy hétben az ifjú édesanya gyakorlatilag egy percet sem aludt két szoptatás között, a kétóránkénti etetések alaposan kifárasztották. Bár kapott jó tanácsokat, szerinte a folytonos készenlétre senkit nem lehet felkészíteni.

Az első hetekben a sok éjszakázás miatt alaposan kimerül egy kismama – árulta el Adri. Ma már sokkal könnyebb az életünk, Beni egyre több éjszakát alszik végig. Nem panaszkodós baba, tényleg csak akkor sír, ha baj van. Zöldövezetben lakunk, és mivel van egy kiskutyánk is, a napi kétszer egyórás levegőzés alkalmával nemcsak a kisfiam, de a kutya is velünk tart. Kezdetben picit idegenkedett a babától, nem ment a közelébe, de hamar elmúlt a gyanakvása. Ma már, ha Beni alszik vagy vendégek jönnek, a kutya tüntetőleg odafekszik mellé, szó szerint őrzi a „tesóját”.

Persze nem csak ő vigyáz majd a későbbiekben a kisfiamra: mindkét nagymama jelezte, hogy bármikor boldogan lesz nálunk bébiszitter. – mesélte az énekesnő, hozzátéve, hogy ha lesz második babája, akkor is fiút akar majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában