Labdarúgó NB I

2021.08.29. 22:17

Paksi vereségével továbbra is nyeretlen az Újpest

A tolnai gárda 2-1-re legyőzte a továbbra is nyeretlen és sereghajtó lila-fehéreket.

A Paks 2-1-re legyőzte otthon a továbbra is nyeretlen és sereghajtó Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga vasárnap esti zárómérkőzésén.

A tolnai gárda 2015 októbere óta először nyert pályaválasztóként a lila-fehérek ellen.

Gyorsan vezetést szerzett a Paks, de az Újpest bő negyedóra elteltével egyenlített. Az első félidő rendkívül kiegyenlített játékot hozott, mindkét együttesnek szép számmal akadtak lehetőségei, a vezetéshez a vendégek jártak közelebb, de Croizet lövése a kapufáról kifelé pattant.

A szünet után nagy lendülettel kezdett a Paks, beszorította a lila-fehéreket és egy 11-essel újra előnybe került. A vendégek hátrányban sem tudtak igazán felpörögni, a paksiak többször is lezárhatták volna az összecsapást, de például a hajrában a csereként pályára lépő Nagy hatalmas bombája is a kapufán csattant. Az Újpest hajtott ugyan az egyenlítésért, de nagy helyzetet nem tudott kialakítani.

OTP Bank Liga, 5. forduló:

Paksi FC-Újpest FC 2-1 (1-1)

Paks, v.: Karakó

gólszerzők: Ádám (3.), Hahn (56., 11-esből), illetve Stieber Z. (17.)

sárga lap: Lenzsér (29.), Ádám (65.), illetve Kutrumpisz (55.)

Paksi FC:

Nagy G., – Szabó J., Lenzsér, Kinyik, Lorentz (Szélpál, a szünetben) – Balogh (Papp, a szünetben), Bognár (Szabó B., 75.), Tamás – Sajbán, Ádám (Böde, 66.), Hahn (Nagy R., 84.)

Újpest FC:

Banai – Pauljevic, Kasztrati, Kutrumpisz, Antonov – Mack, Csongvai (Szakály P., 83.), Mitrovic – Stieber Z. (Simon K., 83.), Croizet, Katona (Viana, 65.)

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában