kézilabda

2020.01.02. 17:35

Győrbe igazol a válogatott Lukács Viki

A magyar bajnokcsapat közleménye szerint a jelenleg a Ferencvárosban játszó jobbszélsővel hároméves szerződést kötöttek.

Kumamoto, 2019. december 1. Lukács Viktória (k) kapura dob a Japánban zajló nõi kézilabda-világbajnokságon játszott Spanyolország-Magyarország mérkõzésen Kumamotóban 2019. december 1-jén. A magyar válogatott 29-25-re kikapott Spanyolországtól. MTI/EPA/Jamamura Hirosi

Forrás: MTI / EPA

Fotó: Jamamura Hirosi

„Fiatal, tehetséges, ugyanakkor rendkívül tapasztalt játékosról van szó, aki ráadásul alapembere a magyar válogatottnak is” – mondta Bartha Csaba klubelnök a játékosról. Hozzátette, örül, hogy a szélső őket választotta, hiszi, hogy nagy értéke lesz a csapatnak.

„Megtisztelő, hogy a világ jelenlegi legerősebb csapatában, Győrben folytathatom nyártól a pályafutásom.

A szezon hátralévő részén mindent megteszek a jelenlegi klubom sikeréért, de várom már, hogy a következő szezontól az új kihívásoknak is megfeleljek.

Jól ismerem a csapatot, tudom, hogy a legmagasabb célokért küzdenek mindig Győrben, ez számomra is szimpatikus. Szeretném majd én is kivenni a részem teljesítményemmel a sikerekből”

- nyilatkozta Lukács Viktória.

A 24 éves kézilabdázó 2011-ben mutatkozott be a magyar bajnokságban a Ferencváros csapatában. Azóta 232 felnőtt bajnoki és kupamérkőzésen, valamint 96 nemzetközi találkozón szerepelt, illetve a magyar válogatottnak is alapembere.

Forrás: MTI

Borítókép: Lukács Viktória (k) kapura dob a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokságon játszott Spanyolország-Magyarország mérkőzésen Kumamotóban 2019. december 1-jén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában