hivatalos

2019.01.17. 09:20

Eszéken folytatja Kleinheisler

Kleinheisler László a horvát élvonalban szereplő NK Osijek labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.

Hungary's midfielder Laszlo Kleinheisler plays the ball during the UEFA Nations League football match between Hungary and Estonia in Budapest on November 15, 2018. (Photo by ATTILA KISBENEDEK / AFP)

Fotó: AFP

Az eszéki együttes honlapjának közlése szerint a magyar válogatott 24 éves alapembere felbontotta 2021 június végéig érvényes szerződését a kazah Asztanánál, majd három és fél évre szóló megállapodást írt alá a tízcsapatos horvát élvonalban 18 fordulót követően a második helyen álló gárdával.

Az NK Osijek – amelynek többségi tulajdonosa Mészáros Lőrinc – beszámolójában kiemelte: a 23-szoros magyar válogatott Kleinheisler a Werder Bremen, valamint a Darmstadt csapatában összesen 18 alkalommal játszott a német élvonalban, a kazah együttessel pedig kétszer ünnepelt bajnoki címet, tavaly nyáron a Bajnokok Ligája selejtezősorozatában hat mérkőzésen kezdőként lépett pályára, majd az Európa-liga csoportkörében is jelentős szerephez jutott.

Borítókép: Kleinheisler az észtek elleni Nemzetek Ligája-meccsen

AFP / Attila Kisbenedek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!