itt a vége!

2018.06.04. 13:32

Pintér Attila elhagyja a Puskás Akadémiát

A mai napon több személyi változás történt akadémiánkon – jelentette be az NB I-ben 6. helyen végzett, a Magyar Kupában döntőt játszó Puskás Akadémia FC a hivatalos honlapján.

Debrecen, 2017. szeptember 23. Pintér Attila, a Puskás Akadémia vezetõedzõje a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott Debreceni VSC - Puskás Akadémia mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2017. szeptember 23-án. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Czeglédi Zsolt

„Közös megegyezéssel távozik a Puskás Akadémia FC vezetőedzője, Pintér Attila, aki csapatunkkal a Magyar Kupában ezüstérmes lett, a bajnokságban pedig a hatodik helyen zárt. Ugyancsak közös meggyezéssel távozik Szalai László, a Puskás Akadémia utánpótlás szakmai igazgatója.

További pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!

Intézményünknél szerkezeti átalakítások is történnek: az első csapat klubigazgatója továbbra is Komjáti András marad, mellette a jövőben Tóth Balázs dolgozik sportigazgatóként.

Az akadémia igazgatói posztját a mai naptól Takács Mihály tölti be, nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatónak Papp Bencét nevezték ki” olvasható a Nemzeti Sporton a Puskás Akadémia hétfői közleménye.

Borítókép: Pintér Attila, a Puskás Akadémia vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott Debreceni VSC – Puskás Akadémia mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2017. szeptember 23-án.

MTI Fotó / Czeglédi Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!