Keresztben jégeső

2018.10.16. 14:58

Ismét közös Cseh Tamás-estet tart Bereményi Géza és Másik János

Elhangzanak dalok a Levél nővéremnek, a Levél nővéremnek 2, és Az igazi levél nővéremnek című lemezről.

Forrás: Facebook

A műsor ezúttal október 31-én szerdán a budai Marczibányi Téri Művelődési Központban látható és hallható.

Az idén 75 éve született és kilenc esztendeje elhunyt Cseh Tamás barátai és egykori alkotótársai különleges programmal állnak színpadra: elhangzanak dalok a Levél nővéremnek, a Levél nővéremnek 2, és Az igazi levél nővéremnek című lemezről, sok más szerzemény mellett

- közölték a szervezők.

Fotó: Facebook

Bereményi Géza és Másik János első ilyen fellépése még márciusban volt, azt a hangulatot idézik meg újra ezen az újabb esten.

Az est címét adó dalt, a Keresztben jégesőt Cseh Tamás Az igazi levél nővéremnek című, 2004-ben megjelent lemezén énekelte. Másik János zeneszerzőként az említett három „leveles” album mellett az 1984-ben kiadott Jóslaton, valamint a Cseh Tamás-Bereményi Géza című anyagon (1990), egy válogatáslemezen működött közre zeneszerzőként a Cseh-Bereményi alkotópáros mellett.

„Az író-költő készülő életrajzi regényéből olvas fel részleteket, a zeneszerző-énekes az író-költő Cseh Tamással írt dalait, az író-költővel írt dalait, és hármuk közös dalait énekli. A regényrészletek és dalok fogaskerekekként lendítik egymást tovább és tovább a lélek száguldó országútján, amíg véget nem ér az egész műsor”

- áll az ajánlóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában