művészeti maraton

2020.10.20. 10:25

Beethoven összesével kezdenek a Liszt Fesztiválon

Beethoven összes zongoraversenye elhangzik csütörtökön fiatal művészek előadásában a Gödöllői Királyi Kastélyban a Liszt Fesztiválon, amely vasárnapig várja a közönséget.

Beethoven C-dúr zongoraversenyét Ránki Fülöp, a B-dúr zongoraversenyt Mikulik Márton, a c-moll zongoraversenyt Szilasi Dávid, a G-dúr zongoraversenyt Berecz Mihály, az Esz-dúr zongoraversenyt Fejérvári Zoltán adja elő a Gödöllői Szimfonikus Zenekar közreműködésével, Horváth Gábor vezényletével – közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

„A fiataloknak ez egy jó lehetőség, számomra és a zenekarnak pedig kihívás” – idézi a közlemény a művészeti maratonnal kapcsolatban Horváth Gábor szavait.

A fesztivált október 22. és 25. között rendezik a Gödöllői Királyi Kastélyban, szombaton Szabadi Vilmos hegedűművész és Marczi Mariann zongoraművész lép színpadra, vasárnap délután Kovács Péter hegedűművész, Fülei Balázs zongoraművész és Varga István gordonkaművész ad hangversenyt, majd kamaraestet hallhat a közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában