Nem kicsit, nagyon látványos lett az Elk*rtuk plakátja

Mutatjuk a 2006-os őszödi beszéd kiszivárgását követő eseményeket feldolgozó film plakátját.

Forrás: Megafilm

Fotó: Kocsis Bence

Vajon ebből kiderül, hogy ki játssza Gyurcsány Ferencet a rendszerváltozás óta történt legmeghatározóbb politikai botrányról szóló történetben? Egy biztos: a „nem kicsit, nagyon” látványos plakát alapján folytatódhat a premierig a találgatás.

A Megafilm nagyjátékfilmje a 2006-os politikai vezetés európai szintű „böszmeségéről” szól, egy fikciós főhős személyes történetén és nyomozásán keresztül. A filmet a neves angol direktor, Keith English rendezte, a főszerepekben Bánovits Vivianne, Mózes András, Bokor Barna, Gubás Gabi, a további szerepekben Bede-Fazekas Szabolcs, Szőke Richárd, Trill Zsolt és Csőre Gábor látható.

Íme, a film plakátja:

A trailer rendhagyó bemutatója és a témához kapcsolódó kerekasztal-beszélgetés 2021. szeptember 16-án, 20 órakor lesz a film hivatalos Facebook-oldalán.

Az Elk*rtuk című nagyjátékfilm bemutatója 2021. október 21-én lesz. A film 16 éven felülieknek ajánlott.

A történet szerint amikor a fiatal, ambiciózus elemzőlány rájön, hogy a főnöke részt vett egy botrányos miniszterelnöki hangfelvétel kiszivárogtatásában, úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy azzal jobb pozíciót zsarolhasson ki magának. Nyomozásba kezdenek az MTV-nél gyakornokként dolgozó szerelmével, de a lány lebukik a főnöke előtt, és a fiatalok egy nagy hatalmú kör célpontjává válnak. Ezért miközben a beszéd kiszivárogtatásának hátterét, a tévészékház ostromának részleteit és a budapesti rendőrattakok ellentmondásait kutatják, nem csak a karrierjük kerül veszélybe.

Borítókép: Szőke Richárd és Bánovits Vivianne

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában