karácsonyra boltokban az új lemez

2020.11.14. 18:15

Pandémia idején máshogy énekel Pitti Katalin

A Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekest, Pitti Katalint a Magyar Állami Operaház örökös tagjának választották.

Budapest, 2020. november 7. A Magyar Állami Operaház örökös tagjává választott Pitti Katalin operaénekes a magyar opera napján az Operaházban tartott rövid ünnepségen és díjátadón 2020. november 7-én. MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Bár személyesen nem tudtam megünnepelni még mindenkivel a díjat, akivel igazán szeretném, de nagyon sokan kerestek fel, hogy gratuláljanak nekem. Még a szomszédaim is virágcsokorral köszöntenek – meséli nevetve az énekesnő.

Ha véget érnek a lezárások, mindenképpen fogok tartani egy ünnepséget, hogy megünnepeljem mindenkivel aki fontos.

Ha nyáron kerül csak rá sor, akkor nyáron tartunk ilyen napot – teszi hozzá.

Ha nem lenne kijárási tilalom, akkor sem lenne ideje az ünneplésre, mivel készül az új lemeze. Igaz, alkalmazkodva a járvány okozta helyzethez.

Most munka van, arra koncentrálok, hogy az új lemezemet be tudjuk fejezni ebben a hónapban, mert szeretnénk, ha karácsony előtt megjelenne.

A munka alatt minden óvintézkedést betartunk. Óriási teremben vesszük fel a dalokat, távol egymástól, de még a mikrofontól is távolabb állok, mert nem szeretném senkinek az egészségét kockáztatni. Folyamatosan fertőtlenítünk, odafigyelünk egymásra, de a felvételekkel nem állhatunk le. A kultúrát, a művészeti élményt továbbítanunk kell az embereknek, hiszen ezek nélkül az élet sivárrá válna – mondja az énekesnő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában