Krimi

2023.04.11. 11:01

Máig égnek a mécsesek a hősi halált halt rendőrért

Nem múlik a fájdalom.

Forrás: Bors

Fotó: Bánkúti Sándor

Valóságos zarándokhellyé vált az újbudai rendőrgyilkosság színhelye, ahol mind a mai napig rengeteg mécsessel és virággal emlékeznek meg arról a rendőrről, aki még az év elején vesztette életét. A BRFK nemrég egy érzelmes posztban emlékezett meg Baumann Péter egykori főtörzsőrmesterről, aki szolgálat közben hunyt el – írja a Bors.

„A fájdalom nem múlik. A XI. kerületi kollégáinknál jártunk. Baumann Peti emlékét féltőn őrzik. A kapitányságon lévő emlékhelyen mindig van friss virág és mécses”

– írta közösségi oldalán a rendőrség.

Nem múlik a fájdalom azok szívében, akik szerették és tisztelték a szörnyű késelés áldozatává vált járőrt. Baumann Péter körzeti megbízottként közvetlen kapcsolatban volt minden ott lakóval. 

Emléke előtt adózva folyamatosan mécsesek égnek a XI. kerületi rendőrkapitányság előtt. Arról is gondoskodnak ismerősök és ismeretlenek egyaránt, hogy mindig legyen friss virág az emlékhelyen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában