Krimi

2023.03.29. 11:01

Így találták meg a hatéves kisfiút

Gergő épségben hazakerült.

Nagyon sokan keresték a kisgyereket

Forrás: teol.hu

Fotó: Kiss Albert

Nagy erőkkel kezdték keresni a hatéves autista Nyári Gergő Dávidot, aki Tolna vármegyében tűnt el az otthonából. Még a helyiek is bekapcsolódtak a keresésbe, később a rendőrség drónokat is bevetett a siker érdekében.

A kora esti órákban érkezett a hír, miszerint megtalálták Gergőt. Túlzás nélkül lehet mondani, egy egész ország lélegzett fel megkönnyebbülten.

A Tények több mindent is megtudott a kisfiú történetéről. 

Gergőre az édesapja vigyázott, míg anyukája az iskolából hozta haza a testvérét. Előbb videójátékozással múlatta az időt, majd elszenderült. Mindössze egy pulóver és egy melegítőalsó volt rajta, amikor a viharos szél kivágta a család otthonának nagykapuját, amin kisétálhatott.

– Férjem alig fordult el, és a gyerek már el is tűnt. Az az egyik olyan tikkje, hogy nagyon szeret menni. Ennek akadálya nincs, se eső, se szél, se negyven fok. Ezért mindig zárva tartjuk az ajtókat, az ablakokat, az ablakokról a kilincseket leszereltük, hogy véletlenül se tudja kinyitni, mert ki tudná. A kaput, az ajtót kulcsra szoktuk zárni – nyilatkozta a kisfiú anyukája, de a Tények úgy tudja, hogy Gergő ennek ellenére már nem először szökött el.

Pár héttel ezelőtt például meztelenül sétált az utcán, amikor egy szomszéd meglátta és visszavitte a szüleinek.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!