Krimi

2023.03.31. 15:04

A gyanúsított szerint öngyilkos lett a tizedik emeletről kiesett győri édesanya (videó)

Semmilyen megbánás vagy szomorúság nem látszott a férfin.

Forrás: Kisalföld.hu

Mint arról már beszámoltunk, Győrben meghalt egy fiatal nő,  aki kiesett egy tízemeletes ház ablakából csütörtökön. A rendőrség a tragédia után nagy erőkkel vonult a helyszínre. Már az eset napján felmerült a bűncselekmény gyanúja. A nyomozók egy 32 éves férfit előállítottak - írja a Kisalföld.hu.

Az ügyben a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított, amelynek során a nyomozók emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A nyomozási bíró az ülést zártnak rendelte el, így az újságírók az épület folyosóján várhatták a 32 éves gyanúsítottat, aki bilincsben, több rendőr kíséretében érkezett. A gyanúsított előbb fesztelenül kívánt "jó napot" a jelenlévő újságíróknak. Nem volt megilletődve és úgy tűnt, az sem nagyon hatotta meg, hogy egy napja veszítette el élettársát.

Bő óra alatt határozatot is hirdettek a tárgyalóban, ahonnan vigyorral az arcán távozott a 32 éves Krisztián. A fotósoknak egyszer oda is szólt, hogy "Jó lett?". 

 A Kisalföld úgy tudja, hogy a gyanúsított azzal védekezik, hogy a 26 éves áldozat, aki az értesülések szerint két kisgyermeket hagyott maga után, öngyilkosságot követett el. 

A hozzátartozói a bíróság előtt várták a 32 éves férfit, és többször biztosították arról, hogy kitartanak mellette.

Forrás: Police.hu

A Kisalföld munkatársa a tragédia helyszínén járt, a ház egyik lakójától megtudta, hogy csak arra figyeltek fel, amikor hirtelen rengeteg lett a rendőr és látták a feketével letakart alakot. A helyiek nem sokat tudtak a nőről és párjáról, a lakást januárban vették ki.  

Egy szemközti házban lakó az eset idején ordítozásra lett figyelmes, de nem tudta kivenni hogy miről szólhat a vita. Huppanást is hallott, valamikor kilenc és tíz óra között, de csak este a hírekből tudta meg, hogy mi történt a szomszédban.

Dr. Schendl Roland a győri kórház balesetsebész, ortopéd szakorvosa a lapnak elmondta: harminc méteres magasságból nem sok esélye van a túlélésnek.

Gyakorlatilag bármi törhet és gyakran a belső szervek sérülése okozza a vérzést. Sokszor kombinált törés és többszervi sérülés vezet masszív vérzéses sokkhoz. Az ötödik emeletnél magasabbról a zuhanás potenciálisan fatális, ritka eset, ha ezeket valamilyen speciális körülmény miatt túlélik.

A társasház kezelője elzárkózott az elől, hogy a lap munkársának bármilyen információt adjon. 


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!