Krimi

2023.02.25. 12:58

Nem tudták megmenteni: meghalt a 36 éves kétgyermekes apuka

A vele szemben érkező autó elütött egy szarvast, ami ezután a Közút autójának csapódott és gyakorlatilag átszakította a jármű tetejét.

Forrás: Zalaegerszeg HTP / Katasztrófavédelem

Fotó: Kóbor István

A Közút körmendi kirendeltségének munkatársa életveszélyesen megsérült egy közúti balesetben, mikor a vele szemben érkező autó elütött egy szarvast, ami ezután a Közút autójának csapódott és gyakorlatilag átszakította a jármű tetejét. Az autót vezető 36 éves kétgyermekes apuka a balesetben életveszélyesen megsérült - írja a vaol.hu.

 

A férfit a szombathelyi kórházba szállították, ahol hosszú ideig küzdöttek az életéért, de sajnos a szervezete feladta a küzdelmet és fejsérülésébe belehalt.

 

A Magyar Közút, a közösségi oldalán így emlékezett meg:

Elhunyt a balesetet szenvedett körmendi kollégánk. Imre 2023. február 13-án, hétfő reggel súlyos közúti balesetet szenvedett, amikor a 76-os főúton egy vele szemben közlekedő autós elütött egy szarvast, ami az ütközés során átrepült a szemközti sávba, pont ahol haladt a mérnökségi autóval. Több ezren szorítottak felgyógyulásáért, de péntek reggel megpihent.

Imre 2018-ban csatlakozott körmendi mérnökségünkhöz. A mindössze 35 éves kollégánk ambiciózus volt, érdekelte a technika, egyik munkagép kezelése sem állt tőle távol, rendkívül hasznos tagja volt társaságunknak. Munkatársaink csak Juniornak becézték, akivel nagyon szerettek dolgozni. Itt is szeretnénk őszinte részvétünket kifejezni családja felé. Imrét társaságunk saját halottjának tekinti, hozzátartozóinak igyekszünk minden segítséget megadni, amit csak lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!