Krimi

2023.02.22. 11:00

Halálos karambol: három autó ütközött, az egyiket egy polgármester vezette

Az egyik sofőr azonnal szörnyethalt.

Forrás: baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

Három személyautó karambolozott az 54-es főút 30-as kilométerénél, Bócsa térségében kedden délután - írja a baon.hu.

 Az ütközés következtében az egyik gépkocsi egy fának csapódott. A helyszínre riasztott kiskunhalasi és kiskőrösi hivatásos, valamint soltvadkerti önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, valamint egy embert feszítővágó segítségével kiszabadítottak – írta a Bács-Kiskun vármegyei katasztrófavédelem.

 

Az egyik autó sofőrje a karambol során olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, további két ember megsérült. 

 

Egy harmadik személykocsi is érintett a balesetben; ennek a sofőrje elkerülte ugyan a járművekkel való ütközést, de amikor a kormányt félrerántotta, nekiment egy fának – írta a police.hu.

 

A balesetnek a jánoshalmi polgármester is részese volt.  

 

A polgármester a baon.hu-nak elmondta, hogy forgalmi okok miatt lassított, amikor egy mögötte érkező román rendszámú autó hirtelen fékezett és áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a szemből érkező személyautóval, majd nekivágódott a jánoshalmi polgármester autójának is. Szintén szemből érkezett egy másik autó is, amelyik letért az útról, és egy fának ütközött - írja a baon.hu.

Fotós: Pozsgai Ákos / Forrás: baon.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában