Krimi

2022.11.12. 07:55

Magára hagyva haldoklott a Hős utcai édesanya - későn találtak rá (videó)

A négygyermekes asszonyt élettársa verte meg úgy, hogy belehalt sérüléseibe.

Illusztráció: Shutterstock

Miután a négygyermekes anyuka már nem mozdult, magára hagyta a lakásban. Az áldozat órákig haldoklott a földön, mire megtalálták, már késő volt. A kegyetlen gyilkos ellen most emelt vádat az ügyészség - derül ki a Ripost cikkéből. 

A 40 éves férfi a gyilkosság előtt szabadult a börtönből, és szinte azonnal megismerkedett későbbi áldozatával, akinek a lakásába beköltözött. Ezután a drogos férfi rendszeresen verte a négygyermekes anyát. A kétségbeesett asszony volt, hogy a rendőröket is kihívta, de aztán félelmében visszavonta a feljelentést.

A tragédia éjjelén valamin összekaptak, ekkor a férfi puszta kézzel és valamilyen tárggyal hosszasan ütlegelni kezdte a nőt, majd magára hagyta az eszméletlen nőt, aki mintegy 3 órát haldoklott a földön. Mire a férfi hajnalban visszament a lakásba, a nő már belehalt a koponyasérüléseibe. Ha idejében hívott volna segítséget, a nő életét meg lehetett volna menteni.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában