Krimi

2022.11.06. 07:58

Kilencvenéves néni próbálta eldobni magától az életét, az utolsó pillanatban mentették meg

Túl nagy teherként gondolt magára egy kilencvenéves néni. Úgy érezte, már csak terhet jelent családja számára, és egy elkeseredett pillanatban úgy döntött, eldobja az életét. A rendőrség mentette meg.

Forrás: Shutterstock

Fotó: AimPix

Az idős asszonyra három rendőr talált rá mély, vérző sebbel a karján, de még életben volt. A fiatal egyenruhások tudtak beszélni vele, és a nő ekkor egyvalamit kért tőlük: hogy mentsék meg az életét.

Kiss Tamás rendőr őrmester és Keresztesi Péter rendőr őrmester október 21-én kaptak riasztást a józsefvárosi társasház negyedik emeletére. A kétségbeesett bejelentő hirtelen nem tudta megmondani, hogy melyik lakásban van szükség a segítségre, mert amikor rátalált idős rokonára, ő maga is rosszul lett a sokktól.

A járőrpár Barátki Norbert rendőr törzsőrmester szolgálatirányító parancsnokkal együtt ért ki a házhoz, és a legfelső emeletre érve végigkopogtatták a lakásokat, mígnem az egyikből segélykérő hangokat hallottak.

– Akadály nélkül bejutottunk a lakásba, ahol egy kétségbeesett nő elmondta nekünk, hogy a nagynénjének kell segítség. 

A nénit az egyik szobában találtuk meg, és ahogy meglátott bennünket, azt mondogatta, hogy ne hagyjuk elvérezni

– emlékeztek vissza az egyenruhások.

Hogy megállítsák a vérzést, egy törülközőt kerítettek a lakásban, az asszony karját felemelték és nyomókötést helyeztek rá.

Ahogy teltek a percek, a rendőrök egymást váltva szorították a néni karját. 

Végül sikerült megállítani a vérzést és megmenteni a nő életét, akit a mentők stabil állapotban vittek kórházba – írja a Bors.

Borítókép: illusztráció

Van segítség!
Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!